Arnavutköy Gençliği Kıyamda

10 Aralık 2018 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı sabah namazında gençlerle buluştu.

İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca başlatılan Cami-Gençlik Buluşması etkinlikleri kapsamında, sabah namazında

gençlerle bir araya geldi.

Arnavutköy Merkez Cami’nde gerçekleştirilen Cami-Gençlik buluşmasına çok sayıda genç katıldı. Ebeveynleri ile camiye gelen minikler ise sabah namazında camiyi şenlendirdi.

Müftü Yılmaz Gençliği Hitap Etti

Cami-Gençlik buluşmaları kapsamında aynı amaca hizmet eden, kalpleri beraber atan onlarca genç sabah namazını İl Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz’ın arakasında kıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın yapıldığı buluşmada, dualar edildi. Müftü Yılmaz, namaz sonrası cemaatle sohbet etti. Gençliğe hitap eden İl Müftüsü Yılmaz; genç sahabelerin hayatından ve tarih sahnesine adını yazdıran genç devlet adamları ile komutanların, iman ve tarih sahnesindeki yerlerinden bahsetti.