Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Hizmet ve Yatırımlarla Büyüyecek

Arnavutköy Hizmet ve Yatırımlarla Büyüyecek

25 Aralık 2018 Salı

Arnavutköy’e kazandırılan 82 eserin toplu açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katıldığı törenle yapıldı. Törende konuşan Başkan Baltacı, Arnavutköy’de hizmetlerin ve yatırımların artacağını söyledi.

Arnavutköy’e kazandırılan 82 eser için toplu açılış töreni düzenlendi. Arnavutköy Belediyesi önünde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, milletvekilleri, İstanbul AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ilçe belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı. Açılış töreninde Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ayetel Kürsi işlemeli tablo hediye etti.

415 milyonluk yatırım yapılan 82 eserin içerisindeki en önemli proje, 93 bin 268 metrekare alana sahip Arnavutköy Belediyesi Hizmet ve Yönetim Binası bünyesinde barındırdığı, Nuri Pakdil Kültür Merkezi ve Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ile ilçenin çehresini değiştiriyor.

Arnavutköy Büyücek, Gelişecek ve Güzelleşecek

Toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmişte bir Arnavut vatandaşımızdan ismini alan Arnavutköy, zamanla büyümüş ve bugünkü halini almıştır. Cumhuriyetin ilk yıllılarında 350 haneli bir belde olan bu Arnavutköy, bugün 260 bin aşkın nüfusu ve geniş yerleşim alanlarıyla İstanbul’un en önemli ilçelerinden biridir. Sadece son 5 yılda ilçemizin 60 bin artması Arnavutköy’ün potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Geniş bir alana yayılan İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi prestij projeleri bünyesinde barındıran Arnavutköy tabi büyücek, gelişecek ve güzelleşecek. Arnavutköy büyüdüğüne göre belediye hizmetlerinin de buna göre büyümesi ve buna uygun olması gerekiyor. Bugün burada Arnavutköy İlçemize kazandırdığımız 415 milyonluk 82 kalem eserin açılışını gerçekleştiriyoruz dedi.

“Her alanda projeler geliştiriyoruz”

İlçeyi kalkındırmak için her alanda proje geliştirdiklerini söyleyen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Arnavutköy genç ilçelerimizden birisi. İlçemizi kalkındırmak için her alanda projeler geliştirmeye ve ihtiyaç duyulan hizmetleri hızla vatandaşlarımızla buluşturmaya gayret ediyoruz. Dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı’nı da bünyesinde barındıran Arnavutköy sizlerin desteğiyle yeni dönemde de hizmetlerle, yatırımlarla, büyük projelerle buluşmaya devam edecek inşallah” ifadelerini kullandı.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?