Sivil Toplum Kuruluşlarından Başkan Baltacı’ya Ziyaret

21 Ocak 2019 Pazartesi

Arnavutköy’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’yı ziyaret etti.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki makamında, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Arnavutköy’de faaliyet gösteren; Arnavutköy Sinoplular Derneği, Arnavutköy Samsunlular Derneği,  Arnavutköy Fatımatüz Zehra Camii Derneği ve Hadımköy Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) temsilcilerini makamında ağırlayan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, misafirlerine davete icabet etmenlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ise Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca STK başkanları, dilek ve isteklerini Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya ilettiler. Arnavutköy’ün ticari anlamda kalkınması için önemli çalışmalar yürüten Hadımköy Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu temsilcileriyle istişarede bulunan Başkan Haşim Baltacı gelecek dönemde Arnavutköy ve Hadımköy için yeni çalışmalar yapılacağı müjdesini verdi.