Arnavutköy’de Yarıyıl Karne Heyecanı

21 Ocak 2019 Pazartesi

2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ilçedeki bazı okulları gezerek öğrencilere karnelerini verdi.

Arnavutköy’de 54 bin öğrenci eğitim öğretim yılının birinci döneminde karne heyecanı yaşadı. Okul öncesi, ilkokul ve liselerde okuyan öğrenciler 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi. Belediye Başkanı Haşim Baltacı bu heyecanlı günde öğrencileri yalnız bırakmadı. Cemal Reşit Rey İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Şehit Onbaşı Murat Şengöz İmam Hatip Ortaokulu ve İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Başkan Haşim Baltacı, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilerle tek tek konuşarak başarı belgelerini veren Başkan Baltacı: “Karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, güzel bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyoruz” dedi.