Arnavutköy’de Narko Rehber Eğitimi

24 Ocak 2019 Perşembe

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Arnavutköylü vatandaşlara Narko Rehber eğitimi verildi.

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür Merkezi girişimleri ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uzman personelleri tarafından konferans salonunda düzenlenen eğitime 110 vatandaş katıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından slayt gösterimleri eşliğinde vatandaşlara; Uyuşturucu madde bağımlılığı ve bağımlılık süreci, Madde bağımlılığının Sosyolojik, Psikolojik ve Fizyolojik zararları, Madde kullanıcıları ve satıcıları profillerinin tespiti, Madde kullanımına etki eden faktörler, Tedaviye yönlendirme ve tedavi aşamaları, Madde kullanımı ve ticareti gibi suçların yasal cezaları nelerdir, Bu suçlar ile karşılaşan vatandaşların ne şekilde ihbar edebilecekleri, türevlerine göre maddelerin sınıflandırılması ve madde kullanımında kullanılan araç gereçler hakkında bilgi verildi.