Arnavutköy’ün Tüm Renkleri Avlu34’te Sergilendi

21 Ocak 2019 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Tüm Renkleriyle Arnavutköy fotoğraf yarışmasında dereceye giren 52 fotoğraf Avlu34’te sergilendi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçenin doğal güzelliklerini ve yaşantısını göstermek amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren 52 fotoğraf Avlu34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergilendi. İlçenin dört bir köşesinden fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen manzara fotoğrafları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Arnavutköy'de ikinci kez düzenlenen fotoğraf yarışmasına 210 yarışmacı katılırken, 840 eseri arasından 52 fotoğraf ödül almaya ve sergilenmeye layık görülmüştü. Fotoğraf yarışmasında birincilik ödülünü Turan Topalar alırken, ikincilik ödülünü Adem Türkel, üçüncülük ödülünü ise Caner Başer almıştı.