Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Ön Kayıtlar Başladı

07 Şubat 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılan İstanbul’un sayılı büyük spor tesislerinden biri olan Arnavutköy Taşoluk’ta bulunan Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde ön kayıtlar başladı.

Sosyal yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle spor tesislerinde ilçe sakinlerinin çağdaş koşullarda, düzenli ve bilinçli spor yapmasına yönelik çeşitli imkanlar sunan Arnavutköy Belediyesi, vatandaşlar için yeni ve modern bir spor kompleksi daha yaptı. Günde yaklaşık bin kişiyi ağırlayabilecek kapasitede olan tesis, modern bir şekilde tasarlandı. Kısa bir süre içerisinde açılması beklenen yeni spor salonundan sadece Arnavutköylüler değil, İstanbul’da bulunan tüm vatandaşlar faydalanabilecek. İçerisinde; Yüzme, Fitness, Karate, Kick Boks, Pilates, Zumba, Spinning ve Step-Aerobik spor branşların bulunduğu tesiste vatandaşlar hamam, sauna ve buhar odası hizmetinden de yararlanabilecek. İstenilen branşlarda profesyonelleşebilme imkanı sağlanan tesis, haftanın 6 günü aktif olacak. Yalnızca Pazartesi bakımdan dolayı kullanılamayacak tesis, 09:00-23:00 saatleri arasında hizmet verecek. Spor salonunda aynı anda tüm branşlara birden katılım sağlanabilecek. Standart üye olan vatandaşlar, yüzmeden çıkıp Fitness salonuna, Fitness salonundan çıkıp kendine masaj yaptırabilecek. Kadınlar ve erkekler aynı anda, ayrı salonlarda 6 gün boyunca kullanabilecekler. Ayrıca vatandaşlar grup olarak veya bireysel olarak da farklı bir ücretlendirme karşılığı dersler alabilecekler.