Hz Fatıma'yı Anma Programına Başkan Baltacı Katıldı

13 Şubat 2019 Çarşamba

Arnavutköy, Fatıma-tüz Zehra Camii'nde Hz. Fatıma (r.a.)'yı anma programı gerçekleştirildi. Düzenlenen anma etkinliğine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Hz. Fatıma (r.a.)'yı anma programı bu yıl da Arnavutköy, Fatıma-tüz Zehra Camii'nde gerçekleştirildi. Hz. Fatıma'yı tanımak ve anlamak için düzenlenen anma etkinliğine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı. Düzenlenen etkinliğin önemine vurgu yapan Başkan Haşim Baltacı: “Her yıl düzenli olarak bu güzel mescitte hepimiz için örnek teşkil eden Hz. Fatıma validemizi anmak ve anlamak adına çok güzel programlar yapılıyor. Böyle güzel bir maksatla bir araya geldik. Hayatımızda bize yön veren, şekillendiren insanlar var. Bunların en önemlisi Peygamber efendimiz ve ehlibeytinden Hz Fatıma validemiz ve Hz Ali efendimizdir. Allah cümlesinden razı olsun” ifadelerini kullandı.