Birlikteliğimize Vesile Olacak Her An Değerlidir

15 Şubat 2019 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneği’nde düzenlenen programa katıldı.

Arnavutköy’de bulunan Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneği’nde ‘Hızır Orucu’ etkinliği düzenlendi. Tuttukları orucu hep birlikte açmak için toplanan vatandaşları, Başkan Haşim Baltacı yalnız bırakmadı. Birçok ortak değere sahip bir toplum olduğumuzu belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Vatan, millet, bayrak ve İstiklal Marşı gibi ortak değerlerimiz var. Bütün bunlar bizi kardeş yapan unsurlar. Ayrıca kültürel değerlerimiz ve inançlarımızdan kaynaklanan değerlerimiz var. Hızır oruçları da bu manada şükrümüzü eda ettiğimiz ve birbirimizle yakınlaşmamıza, muhabbetimize ve sevgimize vesile olan önemli oruçlardır. Biz birlikteliğimize vesile olacak her anı değerli görüyoruz. Bu konuda çalışma yapan herkese minnet borcumuz var” şeklinde konuştu.