Arnavutköy Meclis Üyesi Aday Adayları Toplantıda Buluştu

19 Şubat 2019 Salı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, AK Parti meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu ve meclis üyesi aday adayları toplantıda buluştu. 130 isim aday adaylığı için başvururken mevcut isimlerden 37 kişiye aday listesinde yer verileceği açıklandı. Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Burada çok değerli bir topluluk var. AK Parti’ye meclis üyesi aday adayı oldunuz. Çok değerli bir bakış açısı ile kendinizi bu aileden hissederek burada bulunmanız çok önemli. Kısa süre içerisinde liste ile ilgili süreç sonlanacak. Nihayetinde bir karar verilecek. Ortak bir kararla bu süreci sonlandıracağız. Seçimde bizi temsil edecek 37 arkadaşımızın ismi belirlenecek. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.