Arnavutköy Belediyesi
Gazeteci Cem Küçük Arnavutköylü Öğrencilerle Buluştu

Gazeteci Cem Küçük Arnavutköylü Öğrencilerle Buluştu

28 Şubat 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Medya Okur Yazarlığı’ programına Gazeteci Cem Küçük katıldı. Medya ve ülke gündemine dair konularda bilgi veren Küçük, programa katılan öğrencilerin sorularını cevapladı.

Arnavutköylü gençlerin medyanın zararları konusunda bilinçlendirilmesi için Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Medya Okur Yazarlığı’ programı gerçekleştirildi. Düzenlenen ilk programa Gazeteci Cem Küçük katıldı. Medya ve ülke gündemine dair konularda bilgi veren Küçük, programa katılan öğrencilerin sorularını cevapladı. Etkinliğin sonunda Küçük’e katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.

İstanbul’un, giderek daha çok geliştiğini belirten Cem Küçük: “İstanbul, dünyanın çoğu büyük şehirlerinden daha iyi bir konuma geldi. Dünyanın en büyük havalimanlarından biri buraya yapıldı. Köprüler, hızlı trenler yapılıyor.” dedi.

Arnavutköy’ün büyük projelerle adından sıkça söz ettirdiğini vurgulayan Küçük: “İstanbul Havalimanı burada. Kanal İstanbul burada olacak. 90’larda burayı bilirim. Burası gelişmemiş haldeydi. Şimdi inanılmaz şekilde gelişmiş durumda. İnşallah bu yatırımlar devam eder.” ifadelerini kullandı.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?