Tarihi Hastane Açılıyor

28 Mayıs 2020 Perşembe

Tarihi Hadımköy Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılıyor.

Çin’in Wuhan Kenti’nde çıkan ve Dünya’yı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında hizmet verecek olan Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde çalışmalar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla restorasyon çalışmaları başlatılan ve 45 gün içinde restorasyon işlemimi tamamlanan hastane, 31 Mayıs Pazar Günü hizmete açılıyor.

Arnavutköy Belediyesi tarafından aslına uygun projelendirilen, çalışmalarda ilerleme kaydedilmesinden sonra alanın, Sağlık Bakanlığı’na tahsisi ve restorasyon çalışmaları ile ilgi süreç yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla da hastanenin restorasyonu hız kazanarak, hizmete hazır hale getirildi. Tarihi Hadımköy Hastanesi, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Hadımköy Ek Hizmet Binası Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş ismiyle vatandaşların hizmetinde olacak.