Arnavutköy Belediyesi
Başkan Baltacı’dan Esnaf Ziyareti

Başkan Baltacı’dan Esnaf Ziyareti

06 Mart 2019 Çarşamba

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ilçede hizmete başlayan yeni işletmelerin açılışlarına katıldı.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ilçede sık sık vatandaşlar ile bir araya geliyor. Hafta içi yoğun mesaisinin yanı sıra hafta sonları da çeşitli açılışlara katılan Başkan Baltacı; birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

Hafta sonu mesaisini açılış ve STK ziyaretlerine ayıran Başkan Baltacı, ilk olarak merkez mahallesinde hizmete giren lokma tatlıcısının açılışına katıldı. Daha sonrasında ise Çardak tepede faaliyete giren unlu mamullerinin, açılışını gerçekleştirdi. Ekmek ustasının isteği üzerine fırın başına geçen Başkan Baltacı, ilk ekmeği fırın ile buluşturarak, bol kazançlar diledi.

Açılışlardan sonra Trabzonlular Derneğinde hemşehrileri ile bir araya gelen Başkan Baltacı, gelişen ve değişen Arnavutköy ile ilgili bilgiler vererek vatandaşları bilgilendirdi. Hemşehrilerinin sorularını da cevaplayan Başkan Baltacı, çözüm yollarını da vatandaşlar ile paylaştı.

Hafta sonunun son ziyaretini Kastamonular Derneğine yapan Başkan Baltacı, vatandaşlarının sorunlarını dinledi. Vatandaşların Dilek ve isteklerini dinleyen Başkan Baltacı, notlar alarak sorulara cevaplar verdi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?