Arnavutköy’e Atıcılık ve Trap Tesisi

08 Mart 2019 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Avcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneğini ziyaret etti. Başkan Baltacı, Boyalık Mahallesi'nde Atıcılık ve Trap Tesisinin kurulacağını söyledi.

Arnavutköy Avcılar Derneği ve Amatör Balıkçılar Kulübünü ziyaret eden Belediye Başkanı Haşim Baltacı, dernek üyeleriyle Arnavutköy’e yapılacak olan yatırımlar ve gelecek projeler hakkında konuştu. Üyelerin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Haşim Baltacı, Arnavutköy’de bir ilke imza atarak Boyalık Mahallesi’nde Atıcılık ve Trap Tesisi kurulacağının müjdesini verdi.

Yapılacak olan tesis için çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “7-8 aydır bu konu ile ilgili yer tespitini yaptık. Rezerv alanının dışında. Bu çalışmayı yapmak konusunda bir teşebbüsümüz olacak. Boyalık Mahallemizde, projesi tamamlanan alanda atıcılık ile ilgilenen vatandaşların kullanabileceği bir tesis yapacağız.” ifadelerini kullandı.