Arnavutköy Belediyesi
Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

14 Mart 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, 31 Mart Yerel Seçimlerinden önce mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Geleneksel hale getirilen muhtarlar toplantısı bu yıl da gerçekleştirildi. Toplantıya Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaşı ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı. Toplantıda, emniyet müdürlüğü tarafından 31 Mart Mahalli Genel Seçim Bilgilendirilmesi yapıldı. Yeni dönemde aday olmayan muhtar ile yeni aday muhtarlar ve muhtarlık görevini devem ettirtmek isteyen adaylar söz alarak; seçimlerde birbirlerine başarılar dilediler.

“Muhtarların fedakârca gayretlerine şahit oldum”

Toplantıda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Burada bulunan bütün muhtar kardeşlerimin cansiparane çalışmalarına, fedakârca gayretlerine şahit oldum. Vatandaşların taleplerine, önerilerine ve isteklerine karşı çok önemli çalışmalar yaptınız. 5 yıllık görev süreniz sular gibi gelip geçti. Hiçbir sıkıntı ve kırgınlık olmadan, herhangi üzücü bir hadise yaşamadan seçimleri atlatırsak,  önümüzde yeni bir hizmet dönemi açılmış olacak.” diye konuştu. 

“Muhtarlar bizim sinir uçlarımız”

Mahalle muhtarlarının önemine değinen Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş: “Buradaki bütün muhtarlarımıza hem genel idare ile hem de yerel idare ile uyumlu çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Muhtarları çok önemsiyoruz. Muhtarlar bizim sinir uçlarımız. Eğer sinir uçlarımız çalışmazsa, yukardaki organların da iyi bir şekilde çalışması mümkün olmaz.” ifadelerini kullandı.  

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?