Arnavutköy Belediyesi
Küçük Sanayi Tesisi Projesi Hazır

Küçük Sanayi Tesisi Projesi Hazır

14 Mart 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ‘Gönülden Gönüle Buluşmaları’ programında Erzurumlularla ile bir araya geldi. Başkan Baltacı, Haraççı’ya yapılacak olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Gönülden Gönüle Buluşmaları’ gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Haşim Baltacı, program kapsamında Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde Erzurumlu vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Haşim Baltacı’nın, 2023 vizyonu projelerini anlattığı programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Meclis Üyesi Adayları; Zeki Koç, Nurettin Genç, Yavuz Oruç, Ahmet Güllük ve Gencay Ağdaş ile Cumhur İttifakı’nın MHP’li Meclis Üyesi Adayları Reis Çelik ve Hikmet Daş katıldı.

“Dünyanın en büyük projelerine ev sahipliği yapıyoruz”

Arnavutköy’ün gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu belirten Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Dünyanın en büyük projelerine ev sahipliği yapan bir ilçede oturuyoruz. İşte bu yüzden Arnavutköy için, ‘İstanbul’un Yarını’ diyoruz. Her anlamda gelişerek yoluna devam eden Türkiyemiz gibi Arnavutköyümüz de gelişerek yoluna devam ediyor. 10 yaşında genç bir ilçeyiz. Geldiğimiz noktada şunu gördük ki hakikaten de Arnavutköy’de güzel şeyler oluyor.” diye konuştu. 

Küçük sanayi tesisi hazır

Geçmiş dönemde yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Haşim Baltacı, 2023 vizyonu hakkında bilgi verdi. Arnavutköy’de ciddi planlama çalışmaları yapılacağına dikkat çeken Başkan Baltacı, özellikle kadınlara yönelik çalışmaların ve projelerin Arnavutköy’de sosyal belediyecilik alanında önemli olduğuna vurgu yaptı. Önümüzdeki dönemde köy ve mahalle meydanlarının düzenleme çalışmalarının artacağına dikkat çeken Başkan Baltacı, Haraççı’ya yapılacak olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi. 120 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak küçük sanayi tesisinde 420 iş yerinin olacağını söyleyen Başkan Baltacı, çalışmalarda sona gelindiğini ve seçimlerden sonra projenin hayata geçeceğinin müjdesini verdi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?