Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’ü Makro Yatırımlarla Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız

Arnavutköy’ü Makro Yatırımlarla Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız

12 Mart 2019 Salı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ‘Gönülden Gönüle Buluşmaları’ kapsamında düzenlenen İstanbullular gecesi programında vatandaşlarla bir araya geldi.  

Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Gönülden Gönüle Buluşmaları’ gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Haşim Baltacı, program kapsamında Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Haşim Baltacı’nın, 2023 vizyonu projelerini anlattığı programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu ve meclis üyeleri katıldı.

“Daha güzel bir şehir inşa etme gayreti içerisindeyiz”

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı şunları söyledi: “Zaman dostlukları eskitmiyor, tam tersine güçlendiriyor. Bu nedenle dostları yeniden bir arada görmek, bizlerin hizmet etme gücünü artırıyor. Yıllardır bu ilçede beraber yaşıyoruz. İlçe olmuş olmanın vermiş olduğu enerji ile daha güzel bir şehir inşa etme gayreti içerisindeyiz. Yeni dönemde çok daha güzel hizmetlerle Arnavutköy ilçesini makro yatırımlarla daha iyi bir noktaya taşıyacağız.”

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?