Arnavutköy Belediyesi
Laf Değil İş Üreterek İcraatlarımızı Yerine Getireceğiz

Laf Değil İş Üreterek İcraatlarımızı Yerine Getireceğiz

14 Mart 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ‘Gönülden Gönüle’ memleket buluşmaları kapsamında düzenlenen Kastamonulular ve Sinoplular gecesine katıldı.
    
Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Gönülden Gönüle’ memleket buluşmaları gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Haşim Baltacı, program kapsamında Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Haşim Baltacı’nın, 2023 vizyonu projelerini anlattığı programa; AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu ve meclis üyeleri katıldı.

“Tecrübe ve birikimimizle yolumuza devam edeceğiz”

Arnavutköy’ün gelişerek yoluna devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Haşim Baltacı:  “Doğup büyüdüğümüz bu güzel ilçede hizmet etme imkânı bulduk. İlk dönemimizde özellikle altyapı sorunu diye tabir ettiğimiz; atık su, yağmur suyu, içme suyu, doğalgaz, elektrik ve telefon gibi sorunları ilgili kurumlarla ciddi münasebetler kurarak çözdük.” diye konuştu.  Yeni dönemde birçok üstyapı sorununun da çözüldüğünü ifade eden Başkan Haşim Baltacı Arnavutköy’ü daha da ileri taşıyacak yeni projelerin hayat geçeceğini söyledi.  Başkan Baltacı: “Arnavutköy farklı bir noktadan yoluna devam etmesi gerekiyor. Tecrübe ve birikimimizle yolumuza devam edeceğiz. Laf değil iş üreterek icraatlarımızı yerine getireceğiz.” dedi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?