Arnavutköy Belediyesi
Hadımköy’de, Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası Açılıyor

Hadımköy’de, Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası Açılıyor

18 Mart 2019 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, katıldığı  ‘Gönülden Gönüle Memleket Buluşmaları’ programında, Hadımköy bölgesine Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binasının açılacağının müjdesini verdi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Gönülden Gönüle Memleket Buluşmaları’ programı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Haşim Baltacı, program kapsamında Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde Samsunlu ve Ordulu vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Haşim Baltacı’nın, vizyon projelerini anlattığı programa; AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu ve meclis üyeleri katıldı.

“Poliklinik dört branşta hizmet verecek”

Hadımköy’de, Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası’nın açılacağını söyleyen Başkan Haşim Baltacı: “Hadımköy bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi hastane ihtiyacı. Bununla ilgili uzun zamandır çalışmalar yürütüyoruz. İlk etapta Hadımköy bölgemizde Arnavutköy Devlet hastanesinin ek hizmet binasını hizmete açıyoruz. Poliklinik dört branşta; Dâhiliye (İç Hastalıkları), Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın ve Doğum alanlarında hizmet verecek.” ifadelerini kullandı. 

“Arnavutköy’de Bilim Merkezi hayata geçecek”

Gençler için güzel bir projemiz var diyen Başkan Baltacı: “Arnavutköy’de Bilim Merkezi hayata geçecek. Burada çok büyük 2 kütüphanemiz olacak. İçerisinde ayrıca Planetaryum olarak tabir ettiğimiz, bilimsel toplantılara elverişli salon olacak. Lise ve üniversitede okuyan öğrenciler buradan yararlanabilecek.” diye konuştu. 

“Ring seferleriyle ilçe içi ulaşım sorunu çözülecek”

Ring seferleriyle ilçe içi ulaşım sorununun çözüleceğini belirten Başkan Baltacı:

Arnavutköy hızla gelişiyor. Hızla gelişen bu ilçede önemli projelerden biri de ulaşım sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması. Bu konuda belli çözümler ürettik. Daha nitelikli çözümlerle bu sorunu tarihe gömme vakti geldi.” şeklinde konuştu.  

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?