Hadımköy Şehitliği’ne Çelenk Sunuldu

18 Mart 2019 Pazartesi

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle; Hadımköy Şehitliği’ne Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından çelenk sunuldu.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü’nün 104. yıldönümü dolayısıyla, Hadımköy Şehitlikteki anıta; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı çelenk sundu.

Hadımköy Şehitlikteki anıta sunulan çelenklerden sonra Aziz Şehitlerimiz için saygı atışı, bir dakikalık saygı duruşu ardından da İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Çanakkale Şehitlerimiz için dua edildi. Çelenk sunma töreninden sonra ise; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Hadımköy Şehitliği’nde yatan şehitlerimizin mezarlarına, karanfil bırakarak dua ettiler.