18 Mart Çanakkale Şehitleri Anıldı

19 Mart 2019 Salı

Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Katıldı.

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde; Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama ve Şehitleri Anma programı gerçekleştirildi. Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan programın akabinde Taşoluk Yeşil Camii İmam Hatibi Hasan Hüseyin Yılmaz tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Çanakkale Savaşı’nı anlatan sinevizyon gösterisi, oratoryo gösterisi, tiyatro gösterisi ve Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu İşaret Dili Korosu tarafından da Çanakkale Türküsü’nün icra edildiği programın sonunda, 18 Mart Çanakkale Zaferiyle ilgili düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Genel HABERLERİ