Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy'de Kariyer Festivali

Arnavutköy'de Kariyer Festivali

22 Mart 2019 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde 25 üniversitenin stant açtığı Kariyerfest’in açılışını yaptı. İki gün süren Kariyerfest’e Lise 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Arnavutköy Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği “Kariyerfest” programının açılışını Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Solonu'nda düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, üniversitelerden görevliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. “Kariyerfest” 25'in üzerinde üniversitenin standına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca fuarda Arnavutköy Belediyesinin bilgi evleri ve arama kurtarma faaliyetleri gösteren ARKUR için de bilgilendirme standı kuruldu. Öğrencilerin sıkılmamaları için stantların kurulu olduğu salonun yan tarafına mini golf ve çeşitli aktivitelerin yapıldığı stantlar kuruldu.

“Arnavutköy bilim merkezini açacağız”

Üniversitelerin açtıkları stantlar ile öğrencileri bilgilendirdiğini ifade eden Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Üniversite stantlarımızın yanında kendi eğitim kurumlarımız ve kültür merkezlerimiz hakkında bilgi veriyoruz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Kariyerfest etkinliğimiz buraya katılan öğrencilerimize eminim ki faydalı olacaktır. Ayrıca bu etkinliği eğlenceli hale getirmek için mini golf ve çeşitli aktivitelerin yapıldığı stantlarımız mevcuttur. Gençlerin üniversiteyi kazandıktan sonraki dönemlerinde eğitim yardımları ve eğitim altyapılarını oluşturmak ile alakalı birçok çalışmalarımız bulunuyor. Bu dönem Arnavutköy bilim merkezini açacağız. Burada gençlerimizin kendi yeteneklerini bulma olanakları da yakalayacaklar” ifadelerini kullandı.

Festival kapsamında Ersin Çelik tarafından ‘Dijital Dünya Kariyer Fırsatları’, Ufuk Çoşkun tarafından ‘Avrupa'da Eğitim Sistemi’, Ersoy Dede tarafından ‘Medya ve Algı Yönetimi’ ve Ahmet Çalmuk tarafından ‘Girişimcilik’ gibi konularda gün boyu konferanslar verildi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?