Beşiktaşlılar Derneği, Arnavutköylü Miniklerin Yüzünü Güldürdü

26 Mart 2019 Salı

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği tarafından Suatlar Anaokulu’na Oyun Sınıfı yapıldı. Açılışa; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman katıldı.

İlçede sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği, Suatlar Anaokulu’na Oyun Sınıfı yaptırdı. Törene; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İlçe Emniyet Müdürü İlker Şahin, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Av. Melik Döngelci de katıldı. Anlamlı bir günde bir araya geldiklerini dile getiren Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Arnavutköy’deki tüm taraftar derneklerine teşekkür ediyorum. Fakat Beşiktaşlılar Derneği’ne daha önce yapmış oldukları ve şu an yaptıkları çalışmadan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ise Sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yaparak, çalışmalarından dolayı Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Haşim Baltacı ve Beşiktaş Başkanı Orman, oyun salonunun açılış kurdelesini keserek, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.