Arnavutköy Belediyesi
Hadımköy Ek Hizmet Binası Hizmete Başladı

Hadımköy Ek Hizmet Binası Hizmete Başladı

26 Nisan 2019 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası, vatandaşlara hizmete vermeye başladı. Hastanede 4 branşta; Dâhiliye (İç Hastalıkları), Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın ve Doğum alanlarında hizmet verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı. Yüz ölçümü olarak İstanbul’un en büyük 4’üncü ilçesi olan Arnavutköy’de, Hadımköylü vatandaşların, ilçe merkezinde bulunan devlet hastanesine gitmekte zorluk yaşaması sonucu girişimler başlatıldı. Bu girişimler sonucu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olan hizmet binasının, Arnavutköy Belediyesi tarafından yapım ve onarım işlemleri gerçekleştirildi. Arnavutköy Devlet Hastanesi Başhekimi ve Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle ek hizmet binası faaliyete geçti.

4 branşta hizmet verecek

Hadımköy bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan hastane için uzun zamandır çalışmalar yürütülüyordu. Sorunun çözümü için ilk etapta Hadımköy’e Arnavutköy Devlet hastanesinin ek hizmet binası açıldı. Hastanede 4 branşta; Dâhiliye (İç Hastalıkları), Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın ve Doğum alanlarında hizmet verilecek. Ayrıca binada, ivedi olarak müdahale edilmesi gereken vakalar için acil servis de 24 saat hizmet verecektir.  

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?