Vatandaşların Toplanabileceği Güvenli Alanlar Belirlendi

17 Mayıs 2019 Cuma

Arnavutköy Belediyesi ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ortaklığında yürütülen çalışmalar sonucunda ilçe genelinde 100 noktada güvenli toplanma alanları belirlendi.

Afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek süre içerisinde yaşanacak paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla Arnavutköy’de güvenli alanlar belirlendi. Arnavutköy Belediyesi ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ortaklığında yürütülen çalışmalar neticesinde ilçede toplam 100 noktada güvenli toplanma alanları belirlendi. Tüm toplanma alanlarına standart tabela yerleştirildi. Vatandaşların konumunu tespit edebilmesi için tabelalar üzerine kare kod eklendi. Ayrıca vatandaşlar, afet ve acil durumda güvenli şekilde bir araya geleceği ilk yer olan toplanma alanlarını e-Devlet üzerinden öğrenebiliyor.