Arnavutköy Belediyesi Personelleri ve Aileleri İftarda Buluştu

17 Mayıs 2019 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, personeller ve aileleriyle geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen personel iftarı bu yıl da gerçekleşti. Aynı sofra bir araya gelen Arnavutköy Belediyesi personelleri ve aileleri birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Bu önemli organizasyonda Belediye Başkanı Haşim Baltacı’da çalışanları yalnız bırakmadı. Ramazan ayında birlikte oruç açmanın önemine vurgu yapan Başkan Baltacı şunları söyledi: “Arnavutköy’e yıllarca beraber hizmet ettik. Vazifemiz gereği toplumun her kesimine hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bir yandan görevimizi yerine getiriyoruz. Ama bir yandan da fedakârlık esasına dayanan ‘insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır’ nebevi düsturunu da yerine getirmiş oluyoruz. İnsanlara hizmet makamında olmayı Allah bizlere nasip etmiş. Arnavutköyümüze geçmişten bugüne çok güzel çalışmalara imza attık. Arnavutköy Belediyesi ilçe belediyesi olarak belli bir noktaya gelmiş, belli bir seviye de hizmet yürütme kalitesini elde etmiş bir belediye. O halde hizmet anlayışımızı bir merhale daha yukarı çıkartarak topluma daha kaliteli hizmetler sunmak için gayret edeceğiz.”

Genel HABERLERİ