Arnavutköy Belediyesi
İftar Sofralarında Birlik ve Beraberlik Mesajı

İftar Sofralarında Birlik ve Beraberlik Mesajı

23 Mayıs 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Her gün farklı mahallede düzenlenen iftar sofralarında vatandaşlarla buluşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlen iftar programında vatandaşlar ile bir araya geldi.

Birlik ve beraberliğin adresi olan iftar sofraları, vatandaşların huzur içinde oruçları açtığı buluşma noktaları haline geldi. İlçe yöneticileri ve mahalle sakinlerinin buluştuğu sofralarda, dualar eşliğinde ezan saati beklendi. MHP İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine; İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, MHP İlçe Başkanı Gökhan Uluç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Suatlar Mahallesi’nde düzenlen iftar programında konuşan Başkan Baltacı, birlik ve beraberlik mesajı vererek, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Suatlar Mahallesi’nde MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programından sonra, Arnavutköy Samsunlular Derneği tarafından düzenlenen iftar programına geçerek, Arnavutköy Samsunlular ile bir araya geldi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?