Başkan Baltacı, İftar Sofrasında Vatandaşları Yalnız Bırakmadı

23 Mayıs 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköylü vatandaşları iftar sofralarında yalnız bırakmıyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, geleneksel olarak düzenlenen dernek iftarlarında bu yıl da vatandaşları yalnız bırakmadı. Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ve Tokat İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftar programına katılan Başkan Haşim Baltacı, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Trabzonlular Derneği’nin iftar programında konuşan Başkan Baltacı: “Allah nice güzel ramazanları ve ramazan sonrası bayramı da hep beraber görebilmeyi nasip etsin. Seçimin hemen akabinde ilk buluşmamız, bu vesile ile siz değerli hemşerilerime bana vermiş olduğunuz destek dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte yine Arnavutköyümüze hizmet etmeye ve gelişimime katkı sunmaya devam edeceğiz. Her daim böyle bir ve beraber olalım.” ifadelerini kullandı. Başkan Baltacı, iftardan sonra vatandaşlarla çay içip sohbet etti.