Paylaşarak Gönüllerimizi Yaklaştırıyoruz

23 Mayıs 2019 Perşembe

Boğazköy Mahallesi ve Durusu Mahallesi’nde düzenlenen iftar programlarına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Maksadımız lokmalarımızı paylaşmaktır. Daha fazla paylaşarak gönüllerimizi yaklaştırıyoruz” dedi.

Arnavutköy Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallere kurulan sofralarda, vatandaşları ağırlıyor. İftar vaktine yakın kurulan sofralarda yerlerini alan Arnavutköylüler, birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu kapsamda; Boğazköy Mahallesi ve Durusu Mahallesi’nde düzenlenen iftar programlarına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı vatandaşlarla yalnız bırakmadı. Durusu Mahallesi’nde gerçekleşen iftar programında konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı şunları söyledi: “Ailenizle beraber, konu komşu hep beraber bir aradayız. Allah bu güzelliğimizi, birlikteliğimizi ve muhabbetimizi bozmasın. Maksadımız lokmalarımızı paylaşmaktır. Daha fazla paylaşarak sevabımızı arttırıp gönüllerimizi yaklaştırıyoruz. Ramazan lezzetiyle, muhabbetiyle ve güzellikleriyle devam ediyor. Allah sağlık ve afiyetle beraber, çocuklarımızla beraber böyle güzel birlikteliklerle bir ömür sürmeyi nasip etsin. Huzurdan daha değerli başka bir şey yok. Allah birliğimize kasteden, huzurumuzu bozmaya çalışan, bizi bizden ayırmaya çalışan ve bizi yalnızlaştırmaya çalışan dâhili ve harici düşmanlara fırsat vermesin.”