Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi’nden Yaşlılara Tıraş Hizmeti

Arnavutköy Belediyesi’nden Yaşlılara Tıraş Hizmeti

24 Mayıs 2019 Cuma

Arnavutköy Belediyesi ve İstanbul Erkek Berberler Odası (İSTESOB) işbirliğiyle yürütülen çalışma neticesinde 45 yaşlı, engelli ve hasta vatandaş çıraklık eğitim merkezinde tıraş edildi.

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM), sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlara birçok alanda hizmet veren AYEM, İstanbul Erkek Berberler Odası (İSTESOB) işbirliğiyle yürütülen çalışma neticesinde 45 vatandaşı çıraklık eğitim merkezinde tıraş etti. Arnavutköy Hacı Şamil Şayir Mesleki Eğitim Merkezi’nde tıraş olan yaşlılar verilen hizmetten dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Bu önemli sosyal projede, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli vatandaşları yalnız bırakmadı.

“3 yıldır AYEM’den hizmet alıyorum

Etkinliğin önemine değinen Erkek Kuaförü Hakan Yılmaz: “Meslek eğitim merkezinde böyle bir etkinlik düzenlemişler. Biz de bu etkinlikte elimizden gelen gayretle yardımcı oluyoruz. Yaşlı ve engelli merkezinden gelen büyüklerimizin saç ve sakallarını kestik, bakımlarını yaptık” diye konuştu. AYEM’den hizmet alan Nihat Güler ise: “Allah razı olsun her zaman ilgileniyorlar. 3 yıldır AYEM’den hizmet alıyorum. Haftada bir geliyorlar evi temizliyorlar. Tıraşımı yapıyorlar. Bugünde buraya getirdiler” dedi

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?