Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköylüler Kardeşlik Sofralarında Buluşuyor

Arnavutköylüler Kardeşlik Sofralarında Buluşuyor

27 Mayıs 2019 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen mahalle iftarlarına katılan vatandaşlar, gönül sofralarında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen gönül sofraları, Arnavutköylü vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Arnavutköy Merkez, Hadımköy Merkez ve Hadımköy TOKİ sabit olmak üzere, ilçe genelinde farklı mahallere kurulan sofralarda, vatandaşlar ağırlanıyor. Kardeşlik sofralarında bir araya gelen vatandaşlar, komşularıyla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bu çerçevede düzenlenen Deliklikaya Mahallesi ve İslambey Mahallesi iftar programlarına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı vatandaşlarla aynı sofrada iftar açtı. Başkan Haşim Baltacı ayrıca Sinoplular Derneğinin düzenlediği iftar programına katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

“Birbirimizin kardeşliğine ve komşuluğuna ihtiyacımız var”

Deliklikaya Mahalle iftarında konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı şunları söyledi: “Ramazan kendi içerisinde birçok güzelliklere işaret eden, insanı tüm güzellikleriyle kuşatan, birçok olumsuzluğu ortadan kaldıran ve birçok hasletin ortaya çıkmasını temin eden güzel bir ay. Ramazan, kimsesizlerin hatırlanmasına vesile oluyor. İnsanın merhamet duygularının gelişmesine sebep oluyor. Evlerde 3-5 misafiri anca ağırlayabiliyoruz. Tüm mahalleli olarak bir araya gelme imkânımız yok. Ama böyle büyük bir organizasyonla tüm komşular yan yana geliyor. Böylelikle birbirini daha iyi tanıyor ve daha fazla komşuluk hukukunun gelişmesini temin etmiş oluyorlar. Bu çok güzel bir şey. Birbirimizin kardeşliğine ve komşuluğuna çok ihtiyacımız var.”

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?