Başkan Baltacı, Sahurda Taksicilerle Buluştu

28 Mayıs 2019 Salı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Taksi Durağı tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

Arnavutköy Taksi Durağı tarafından sahur programı düzenlendi. Gerçekleştirilen sahur programına; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, Arnavutköy Şoförler Odası Başkanı Engin Türkmen, Arnavutköy Taksi Durağı işletme sahipleri İsmail Yenilmez, Süleyman Cansız ve Arnavutköy Taksi durağı çalışan şoförleri katıldı.

“Gerekli tüm desteği vereceğiz”

Programda konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Arnavutköy’e hizmetlerinden dolayı tüm taksici esnafına çok teşekkür ediyorum. 7/24 hizmet veren Taksi durağımız tüm Arnavutköy halkımıza hayırlı olsun. Bu durak ile Arnavutköy’e kısa sürede çok önemli bir hizmetler verildiğini görüyoruz. Arnavutköy halkına daha iyi bir ulaşım sağlaması konusunda Hadımköy ve Bolluca duraklarının hızlı bir şekilde hizmete açılması konusunda gerekli tüm desteği vereceğimizin bilinmesini isterim. Ayrıca Arnavutköy Merkez’de de cep durakların en kısa zamanda hayata geçmesi için adımlar atacağız” şeklinde konuştu.

Genel HABERLERİ