Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Geleneksel Mahalle İftarları

Arnavutköy’de Geleneksel Mahalle İftarları

29 Mayıs 2019 Çarşamba

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları bu yıl da ilçenin birçok noktasında gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarıyla binlerce vatandaş aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Aile, akraba ve komşuların birlikte olduğu iftar sofralarına Belediye Başkanı Haşim Baltacı da katılarak vatandaşlarla iftar açtı. Bu kapsamda düzenlenen Arnavutköy Kiptaş Konutları iftarına katılan Başkan Haşim Baltacı buradan Galatasaraylılar Derneği’nin ve Giresun İli ve İlçeleri Derneği'nin iftar programına geçti.

“Güzel bir ilçede yaşıyoruz”

Ramazanın sonlarına yaklaşıldığını belirten Başkan Baltacı: “Ramazanın artık son dilimi. Allah nice güzel günleri çocuklarımızla, büyüklerimizle ve sevdiklerimizle beraber görmeyi nasip etsin. Güzel bir ilçede yaşıyoruz. Şuradaki birlikteliğimiz, muhabbetimiz aynı zamanda ülkemizin diğer bölgelerinde, illerinde yaşanan bir tablonun bir özeti. Çok şükür özgür ülkemizde, bağımsız bir şekilde, bayrağımızın altında, ezanları dinleyerek bu güzel ramazan ayını huzur içerisinde geçiriyoruz.” diye konuştu.

“Her daim böyle birlikte olalım”

Müslüman coğrafyada yaşanan sorunlara değinen Başkan Haşim Baltacı: “Civarımızda böyle huzurlu bir iklimi bulamayan Müslüman kardeşlerimiz de var. Bulmuş olduğumuz bu rızıklardan yararlanamayanlar var. Onlara da dua ediyoruz. Bu güzel ortamın kıymetini bilmek, ülkemizdeki huzur ikliminin de devamı için her türlü kardeşlik duygularımızı geliştirmek de hepimizin boyun borcu. Allah düşmanlarımıza fırsat vermesin. Her daim böyle birlikte olalım. Kardeşçe yaşayalım.” şeklinde konuştu. 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?