İbrahim Özaydın Lisesi’nde Mezuniyet Heyecanı

17 Haziran 2019 Pazartesi

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ ve Arnavutköy BelArnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ ve Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hakan Şişman, İbrahim Özaydın Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine katıldı.

Arnavutköy İbrahim Özaydın Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, 2018/2019 eğitim öğretim yılı mezunu öğrenciler cübbe giyerek kep attı. Törene katılan Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hakan Şişman: “Devletimizin istikbali ve bekası için sizin gibi sağlam, güçlü gençlere ihtiyacımız var. Sizi tebrik ediyorum. Gireceğiniz üniversite sınavında da hepinize muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah iyi bir üniversite hayatı ve iyi bir iş hayatınız olur” ifadelerini kullandı.