Arnavutköy Belediyesi
Taşoluk Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Taşoluk Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu

17 Haziran 2019 Pazartesi

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ ve Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Arnavutköy Taşoluk Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine katıldı.

Arnavutköy Taşoluk Anadolu Lisesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, 2018/2019 eğitim öğretim yılı mezunu öğrenciler cübbe giyerek kep attı.

Törene katılan Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli: “Hepimizin hayat gayesi olan çocuklarımız, yaşam gayesinde bir basamak daha yukarı çıkarak kendi ayakları üzerinde durmak için bir mertebeyi aştılar. Bizler anne, baba olarak çocuklarımıza elimizden geldiğince destek verdik. Bundan sonra gençlerimiz kendi hayatlarını sürdürecekler inşallah. Her gencin bir amacı, bir ufku ve bir ülküsü olması lazım. Sizlerin de bu hayat yolunda gayeniz kızıl elmaya ulaşmak olsun. Muvaffak olun inşallah” ifadelerini kullandı.

Katılımlarından dolayı çiçek takdim edilen Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, okul birincisine plaket takdim etti. Ayrıca törenden önce Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan bahçe düzenlemesinin de açılışı yapıldı.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?