Yeniköy Çetinkaya Ortaokulu’nda Karne Heyecanı

18 Haziran 2019 Salı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Yeniköy Çetinkaya Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.

2018-2019 eğitim öğretim yılı sona erdi. Binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Okul öncesi, ilkokul ve liselerde okuyan öğrenciler 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Belediye Başkanı Haşim Baltacı bu heyecanlı günde Yeniköy Çetinkaya İlk ve Ortaokulu öğrencilerini yalnız bırakmadı. Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Hayatın akıp giden süreci içerisinde hakikaten hızlı bir sezon oldu. Hem çocuklarımız açısından hem de aileler açısından bir hengâme içerisinde tatlı bir telaşla bu yıl ki eğitim dönemi de sona erdi. Öncelikle bu işi gerçek yükünü, çilesini çeken başta öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, eğitim camiamızı ayrıca yine her sabah çocuklarını büyük bir özenle okula hazırlayan anne ve babaları tebrik ediyorum. Öğrenciler, meşakkatli bir eğitim döneminde becerilerini ortaya koydular. Güzel çalışmalar yaptılar. İnşallah gelecek yıllarda daha güzel bilgilerle kendilerini geliştirecekler” ifadelerini kullandı.

Genel HABERLERİ