Başkan Baltacı, Sinoplular Pikniğine Katıldı

17 Haziran 2019 Pazartesi

Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen piknik organizasyonuna katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, vatandaşları yalnız bırakmadı.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen piknik organizasyonunda vatandaşlarla buluştu. İmrahor Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Haşim Baltacı:

“Güzel bir yaz gününde, böyle güzel bir ortamda birlikteyiz. Her zaman olduğu gibi sizler bizlere kucak açtınız, eksik olmayın. 31 Mart seçimlerinde bana yeniden hizmet vermem için fırsat sundunuz. Bunun için de sizlere teşekkür ediyorum. Eksik kaldığımız yerlerde bizleri uyaracaksınız. Bizleri teşvik edeceksiniz. Hata ettiğimiz bir husus olursa bunları bizlere söyleyerek bu güzel ilçeye birlikte hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.