Arnavutköy Belediyesi
Giresunlular Piknikte Buluştu

Giresunlular Piknikte Buluştu

17 Haziran 2019 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İmrahor Mesire Alanı’nda, Giresun İli ve İlçeleri Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katıldı.
    
Giresun İli ve İlçeleri Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından piknik organizasyonu düzenlendi. Birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma için gerçekleştirilen etkinlikte Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı vatandaşları yalnız bırakmadı. Organizasyonun önemine değinen Başkan Haşim Baltacı:

“İnsan çeşitli sebeplerle bir araya gelme ihtiyacı duyuyor. Yazın en hararetli günlerindeyiz. Böyle güzel bir yaz gününde. Allah’ın yarattığı bu güzel nimetlerin içerisinde, gönüllerin birbirine ısındırılması maksadıyla her yıl düzenli olarak piknik etkinliği yapıyorsunuz. Allah muhabbetinizi artırsın. Her daim böyle birbirinize karşı samimi, sevecen ve muhabbet dolu bir ortamda bir arada olun.” diye konuştu. 

“Her daim sizi yanımızda gördük”

Yaklaşan Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin önemine vurgu yapan Başkan Baltacı:

“Her daim sizi yanımızda gördük. Çıkmış olduğumuz her yolda bizlere destek oldunuz. Özellikle 31 Mart’ta yapılan seçimlerde yine en güçlü desteği verdiniz. Giresunlu hemşerilerime ve Arnavutköylü hemşerilerime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?