Arnavutköy Belediyesi
Karlıbayır ve Haraççı Yolu Araç Trafiğine Açıldı

Karlıbayır ve Haraççı Yolu Araç Trafiğine Açıldı

21 Haziran 2019 Cuma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan güney çevre yolunun 2. etabında yer alan Karlıbayır ve Haraççı yolu araç trafiğine açıldı.

İstanbul Havalimanı ile birlikte trafik yoğunluğunun azaltılması için Arnavutköy’e yapılan güney çevre yolunun 2. etabı olan Karlıbayır ve Haraççı yolu araç trafiğine açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu yol projesiyle, Arnavutköy ilçe merkezinin trafik yoğunluğunu azaltarak, iş gücü ve zaman kaybını önleyecek, araçlar şehir merkezine girmeden, transit geçme imkânına kavuşacak. Güney Çevre Yolu, Arnavutköy Devlet Hastanesi arkasından başlayarak, Haraççı Kavşağına kadar sürüyor. 1. etap olarak belirlenen alan 3 kilometrelik yol, 30 metre genişliğinde yapılarak tamamlandı.

Arnavutköy, Terkos Yolu Arası Yol Kavşak Uygulama Projesi içerisinde yer alan Karlıbayır ve Haraççı yolu tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yolun Terkos’a bağlanacak kısmında ise çalışmalar devam etmekte. Tamamlandığında Arnavutköy Merkez ile İstanbul Havalimanı arasında hizmet verecek olan transit yol, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olacak.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?