Doğada Engelleri Aştılar

23 Temmuz 2019 Salı

Arnavutköy Belediyesi tarafından İmrahor’da özel çocuklar için Engelsiz Kampı düzenlendi. Kamp boyunca doyasıya eğlenen engelli bireyler doğada engel olmadığını bir kez daha gösterdiler.

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte 41 özel çocuk, İmrahor Mesire Alanı’nda kamp yaptı. Gerçekleştirilen Engelsiz Kampı birçok eğlenceli etkinlikle ve eğitimlerle dopdolu geçti. Engelli bireyleri doğa ile buluşturan Arnavutköy Belediyesi, çocuklara yeşili koruma bilinci verirken sosyal ve sportif aktivitelerle sosyal hayatla bağlarını kuvvetlendirdi. Kampta bir araya gelen 8-16 yaş arası çocuklar; futbol, kano, deniz bisikleti, survivor parkuru gibi modern sporların yanı sıra atalarımızdan yadigâr olan okçuluk, matrak ve mangala ile gönüllerince eğlendiler.