Hadımköy Kapalı Pazar Alanı Hizmet Vermeye Başladı

30 Temmuz 2019 Salı

Arnavutköy Belediyesi tarafından Hadımköy’e yapılan Kapalı Pazar Alanı, vatandaşların hizmetine açıldı.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından temeli atılan Hadımköy Pazar alanı, vatandaşlara hizmet vermeye başladı. İlk tezgâhların kurulduğu pazar alanında vatandaşlar, ilk pazar alışverişini yaptılar.

Bolluca Kapalı Pazar ve Haraççı Kapalı Pazar Alanlarının tamamlanmasından sonra Hadımköy Bölgesi’nin ihtiyaçlarından olan kapalı pazar alanı, kısa sürede projelendirildi ve vatandaşların yoğun katılımıyla temeli atılmıştı. Aralıksız devam eden çalışmalar sonucunda biten kapalı pazar alanında meyveler ve sebzeler tezgâhlardaki yerini aldı.

Geçtiğimiz dönem yapımı tamamlanan ve devam eden Modern Pazar Yerleri, Arnavutköy’ün diğer mahallelerinde de inşa edilecek. Bu alanlar pazar hizmetlerinin dışında otopark, kurban kesim yeri ve spor alanı olarak da hizmet verecek.