Spor Takip Mobil Uygulaması Hizmetinizde

08 Ağustos 2019 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına mobil uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

Arnavutköy Belediyesi, belediyecilik hizmetlerini bir adım daha öteye taşıyarak mobil uygulamalardan hizmet vermeye başladı. Belediye bünyesinde hizmet veren spor salonlarına üye olanlar için geliştirilen yeni Spor Takip Uygulaması ile vatandaşlar ulaşmak istedikleri bilgilere anında mobil cihazlarından ulaşabilecekler. Google Play Store ve Apple App Store’dan indirilebilecek olan uygulama ile vatandaşlar; Kişisel Bilgilerine, Anlık Tesis Kullanım Bilgilerine, Spor Tesisleri yönetiminden gönderilen bildirimlere, spor salonunda ne kadar kaldıklarına, kurs bilgilerine, servis saatlerine, servis güzergahlarına, aktivitelerine ve kontör bilgilerine ulaşabilecekler.