YKS Öncesi Okullar Dezenfekte Edildi

29 Haziran 2020 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ilçede sınav yeri olarak belirlenen okullar, korona virüse karşı dezenfekte edildi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından hafta sonu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi 6 okulda dezenfekte çalışması yapıldı.

Okullar Sınav İçin Hazır

Covid-19 salgınına karşı Arnavutköy Belediyesi sınav öncesi öğrencilerin sağlıklı ortamlarda sınava girmesi için 6 okulda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.  Özel kıyafetleri ile okullara gelen ekipler, bakanlık onaylı dezenfektanlarla sınıfları, lavaboları, koridorları ve temas içerisinde bulunulan tüm alanları dezenfekte etti.  Ayrıca okul bahçeleri dezenfektanlı su ile yıkanarak, sınava hazır hale getirildi.