Arnavutköy’deki 10 Spor Kulübüne Malzeme Yardımı Yapıldı

02 Eylül 2019 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren 10 spor kulübüne 18 farklı branşta malzeme yardımı yapıldı.

Amatör spor kulüplerine her fırsatta destek olan Arnavutköy Belediyesi, malzeme yardımları ile spor kulüplerini katkısını sürdürüyor. Bolluca Stadı’nda gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu kapanış töreninde; ilçede faaliyet gösteren 10 spor kulübüne 18 farklı branşta malzeme yardımı yapıldı. Düzenlenen programa; Arnavutköy Belediye Başkan Haşim Baltacı, Yeniköy Spor, Arnavutköy Spor, İmrahor Yunus Emre Spor, Haraççı Spor, Bolluca Spor, Ömerli Spor, Yeşilbayır Spor, Hadımköy Spor, Taşoluk Spor, Arnavutköy Belediye Spor kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı. Sporun bütünleştirici ruhunu ve birlikten doğan gücünü hizmet politikasına yansıtan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, genç sporculara ve amatör branşlara desteğini bu etkinlikle devam ettirdi. Konuşmalardan sonra Başkan Haşim Baltacı, her kulübün kendi rengine göre özel tasarlanmış formaları ve spor malzemelerini kulüp başkanları ve yöneticilerine teslim etti.