Arnavutköy Belediyesi
Yaz Spor Okulları’nda Coşkulu Kapanış

Yaz Spor Okulları’nda Coşkulu Kapanış

04 Eylül 2019 Çarşamba

Arnavutköy’de 5 bin 500 çocuğun 3 ay boyunca çeşitli branşlarda eğitim aldığı Yaz Spor Okulları sona erdi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından, 5 bin 500 çocuğun, 3 ay boyunca çeşitli branşlarda gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle sona erdi. Bolluca Stadı’nda düzenlenen kapanış etkinliğine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı aileler ve çocuklar katıldı. Etkinlikte, Yaz Spor Okulları öğrencileri halı sahada okçuluk, basketbol, futbol, voleybol, bisiklet gösterisi, karate ve jimnastik gibi spor dallarında öğrenmiş oldukları becerilerini sergiledi.

“14 farklı branşta eğitim aldılar”

Törende konuşan Başkanı Haşim Baltacı: “Her yıl düzenli olarak yaptığımız Yaz Spor Okullarımızın sonuna geldik. 5 bin 500 çocuğumuz 14 farklı branşta eğitim aldılar. Bu eğitimlerinin final günü hem becerilerini sergileyecekler hem de anne ve babalarıyla bütünleşecekler. Bu konuda ciddi bir tecrübemiz oluştu. Çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Yeni eğitim yılında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Okulun kapanışına üzülüyorum”

Okulun kapanmasına üzüldüğünü söyleyen Samet Aslan: “Yaz Spor Okulu’nda ilk geldiğimde fazla iyi oynamıyordum. Hoca bir kaç taktik öğretti, şimdi daha iyiyim. Okulun kapanışına üzülüyorum. Hedefimde futbolcu olmak var” dedi. Yaz Okulu’nun kapanmasını istemediğini söyleyen Burcu Ateş ise: “Çok güzel oyunlar oynamayı çok seviyorum. Ben buradan ayrılmak istemiyorum. Ben iyi bir basketbolcu olmak istiyorum” diye konuştu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?