Arnavutköy Belediyesi
Muhtarlar Günü Kutlandı

Muhtarlar Günü Kutlandı

18 Ekim 2019 Cuma

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarlar günü nedeniyle Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde kutlama programı gerçekleştirildi. Programa Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı. Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten mahalle muhtarları, düzenlenen programdan dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Geçmişten bugüne tüm muhtar arkadaşlarımızın fedakârca çalışmalarına yakından şahit olduk. Birçok muhtarımızla uzun zamandır birlikteyiz. Birbirimizi geçmişten tanımamızdan dolayı aramızda güzel bir samimiyet var” dedi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen Barış Harekâtı operasyonuna da değinen Başkan Baltacı: “Sahadaki etkinliğimiz masadaki sonucu elde etmemize neden oldu. Devletimizin elde etmek isteği sonuca ulaşmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreci devlet büyüklerimiz, askerimiz takip edecek. Allah yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

Muhtarlık teşkilatının Türk idare sistemi içerisinde en eski yapılardan biri olduğunu söyleyen Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş: “Geçmişten günümüze muhtarların önemi artıyor. Sizler devletin sinir uçlarısınız. Sizler olmazsanız, bizler mahallelerimizde, vatandaşımızın sıkıntısını hakkıyla anlayamayacağız” diye konuştu.  

Kaymakam Ahmet Odabaş Barış Harekâtı operasyonun önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Suriye’nin kuzeyinde yaklaşık 10 gündür sürdürdüğümüz operasyon var. Görüşmelerden sonra 5 günlük bir ara verildi. İnşallah bu süreç içerisinde sahada kazandığımız zafer masada da taçlanmış olur. Allah şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Son yüz yıldır gizli gizli yapılan planların açığa çıkarıldığı bir dönem yaşıyoruz. Bir olmamızın ve beraber olmaya ihtiyaç duyduğumuz en önemli dönemdeyiz.”

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?