Arnavutköy Belediyesi
Çöken İstinat Duvarı Yenilendi

Çöken İstinat Duvarı Yenilendi

30 Ekim 2019 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi ekipleri tarafından Taşoluk Mahallesi toplu konut alanında aşırı yağıştan dolayı çöken istinat duvarının yerine yenisi yapıldı.

Arnavutköy, Taşoluk Mahallesi toplu konut alanında bulunan istinat duvarı çöktü. Daha önce site yönetimi tarafından dolgu yapılarak ve plastik filelerle tutturulmuş ve tehlikeli vaziyette bulunan dolgu şevi, Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince alınarak kot farkı ve yolun yükü göz önünde bulundurularak uygun donanımda taş duvar çalışması yapıldı.

Konuyla ilgili belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Tespit ettiğimiz kadarıyla yaklaşık iki senedir blok olarak artan miktarlarla kayma ve yoldan açılma yapan TOKİ Sitesi, Kuşdil sokakta son olarak 8 Ekim tarihindeki yağışlarda şev taşları koparak düşmüş. Bu durum sitelerin giriş cephesinde yoğun yaya trafiğinin bulunduğu tarafta yaşandığından ötürü can güvenliği açısından tehlike arz etmekteydi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda bu alanda bulunan istinat duvarını yeniledik.”

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?