Arnavutköy’de Öğretmenler Günü Kutlandı

25 Kasım 2019 Pazartesi

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle program düzenlendi.

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla ilçede görev yapan eğitimcileri bir araya getirdi. Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Nazım Kalafat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ ve Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Koç katıldı. Programın açılışında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un öğretmenler günü mesajı katılımcılara okundu. Protokol konuşmalarının ardından; halk oyunları gösterisi, şehit öğretmenler etkinliği, şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve konser gibi birçok etkinlik gerçekleştirildi. Programın ardından emekli öğretmenlere “Hizmet Şeref Belgesi” verildi ve aday öğretmenlerin yemin merasimi düzenlendi. Ayrıca öğretmenler günü konulu şiir, kompozisyon, resim ve mektup yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.