Geleceğin Yazılımcıları Burada Yetişiyor!

14 Mart 2024 Perşembe

Bilişim Akademisi Geleceğin yazılımcılarını yetiştiriyor. İstanbul Kalkınma Ajansı destekli istihdam odaklı Yetenek İstanbul Mali Destek Programı projesi başlıyor. Full-Stack Yazılım Geliştirme, Mobil Yazılım Geliştirme, Dinamik Web Uygulamaları, Veri Bilimi Analitiği ve Siber Güvenlik Uzmanlığı eğitimleri alanlarında uzman yazılımcılar tarafından online ve yüzyüze olarak gerçekleştirilecektir. Eğitimleri başarı ile tamamlayan katılımcıların en az %60'ı kadarına yazılım ve ilgili alanlarda istihdam sağlanacaktır.

Bu web sayfası, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteklediği Yetenek İstanbul Mali Destek Programı projesi dahilinde hazırlanmıştır. Muhteviyat ile alakalı tüm mesuliyet Arnavutköy Belediyesi’ne ait olup, İSTKA veya Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamaktadır.

Neler Öğreneceksiniz

• FullStack Yazılım Geliştirme
  • Mobile Yazılım Geliştirme
  • Veri Bilimi
  • Web Tasarım UI/UX Geliştirme
  • Siber Güvenlik Uzmanlığı
  • Backend Developer

Başvuru Şartları

1. Öncelikli olarak bilişim ile ilgili alanlar lise veya üniversite mezunu olmak.
  2. Son bir yıl içinde aktif çalışma hayatında bulunmamak.
  3. 18 ile 35 yaş arasında olmak.
  4. Eğitimler kontenjan ile sınırlıdır.

Takvim

• 10.04.2024 Son Başvuru