Arnavutköy Belediyesi
Bakan Varank’tan, Arnavutköy Bilişim Akademisi’ne Tam Not

Bakan Varank’tan, Arnavutköy Bilişim Akademisi’ne Tam Not

01 Eylül 2022 Perşembe

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilişim Akademisi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Arnavutköy’de bir dizi temasta bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Arnavutköy Bilişim Akademisi’ni ziyaret ederek burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Bilişim Akademisi’nin robotik ve kodlama ile bilim ve teknoloji sınıflarını gezen Mustafa Varank, öğrencilerle sohbet ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Arnavutköylü gençlere başarılar dileyen Bakan Varank, özellikle istihdama katkı sağlayan eğitim çalışmalarında ötürü Arnavutköy Belediyesi’ni kutladı.

Bakan Varank’a ziyareti sırasında Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da eşlik etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varan’a eşlik eden Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Bakanımız Mustafa Varank ile Milli Teknoloji Hamlesi hedefleri doğrultusunda hizmete açtığımız Arnavutköy Bilişim Akademisindeyiz. Yakın zamanda TEKNOFEST’te gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.  Arnavutköy Bilişim Akademisi “ Finalloop” takımı ile 12-14 Ağustos tarihlerinde Rize’de gerçekleşen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında 2375 başvuru arasından finallere kalmayı başarmış ve “Arbey Müzede” projesi fuarda büyük ilgi görmüştü.

Bakan Varank, Bilişim Akademisi’nin ardından Arnavutköy Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Kültür Merkezi ve Sanat Akademisi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Teknoloji HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?